Image of Choi Woo-shik

Choi Woo-shik

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Choi Woo-shik. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Mar 26, 1990 V Seoul, South Korea
Spolu odohral:
26 filmov/serialov
Prvý krát hral:
V serialy 짝패 2011-02-07
Naposledy účinkoval:
Vo filme 사냥의 시간 2019-12-31
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Filmografia
Film 사냥의 시간 Unknown 2019-12-31 0
Film 사자 Unknown 2019-07-31 0
Film 기생충 Ki-woo ( Ki-taek's son ) 2019-05-30 8.9
Film 그대 이름은 장미 Soon-chul (past) 2019-01-16 7.7
Film Monstrum Hur 2018-09-12 5.6
Film The Witch: Part 1 - The Subversion Nobleman 2018-06-27 7.3
Film The Princess and the Matchmaker Nam Chi-ho 2018-02-28 7.4
Film 골든슬럼버 Joo-ho 2018-02-14 7.3
Serial 더 패키지 Kim Gyung-Jae 2017-10-13 5.5
Film Okja Kim 2017-06-28 7.5
Serial 쌈 마이웨이 Park Moo-Bin 2017-05-22 7.5
Serial 썸남 Park Gyu Tae 2017-04-03 0
Film Vlak do Pusanu Yeong Gook 2016-07-20 7.7
Film In the Room Min-jun 2015-09-15 4.8
Serial 호구의 사랑 Kang Ho-goo 2015-02-09 7.7
Film Big Match Hacker Goo-Roo 2014-11-26 7.1
Film 거인 Yeong-jae 2014-11-13 8.7
Serial 오만과 편견 Lee Jang-won 2014-10-27 7
Serial 운명처럼 널 사랑해 Lee Yong 2014-07-02 8.5
Film Eunmilhage widaehage Yoon Yoo-joon 2013-06-05 7.2
Serial Shut Up Family Yeol Woo-bong 2012-08-13 0
Serial 옥탑방 왕세자 Do Chi-san 2012-03-21 8.1
Serial 특수사건전담반 TEN Park Min-ho 2011-11-18 8
Serial 뿌리깊은 나무 Jeong Gi-joon / Ga Ri-on (young) 2011-10-05 8.9
Film Etude, Solo Kyung Min 2011-08-09 0
Serial 짝패 Gwi-dong (young) 2011-02-07 0