Image of Nancy Sorel

Nancy Sorel

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Nancy Sorel. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
May 14, 1964
Spolu odohral:
11 filmov/serialov
Prvý krát hral:
V serialy Beverly Hills, 90210 1990-10-04
Naposledy účinkoval:
Vo filme Grudge 2020-01-01
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Volání mrtvých
Poster of Akta X
Filmografia
Film Grudge Agent Cole 2020-01-01 0
Film Breakthrough Mrs. Abbott 2019-04-11 6.9
Film Once Upon a Christmas Miracle Kathy Krueger 2018-12-02 7.4
Film How It Ends Sonographer 2018-07-13 5
Serial Less Than Kind 2008-10-13 6
Film Barbie: Království víl Pixie #5 & Enchantress 2005-03-08 6.2
Serial Volání mrtvých Barbara 2003-10-30 7.3
Film Critical Assembly FBI Agent 2003-01-01 6
Film I Love You, Don't Touch Me! Elizabeth 1997-01-21 6
Serial Akta X Unknown 1993-09-10 8.1
Serial Beverly Hills, 90210 Unknown 1990-10-04 6