Image of Danny Kirrane

Danny Kirrane

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Danny Kirrane. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Spolu odohral:
8 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme Prázdniny 2014-06-19
Naposledy účinkoval:
Vo filme Peterloo 2018-11-01
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Critical
Poster of Autómata
Poster of Prázdniny
Filmografia
Film Peterloo Samuel Drummond 2018-11-01 7.7
Film Fubar Eric 2018-08-25 0
Film The Hatching Lardy 2017-09-02 4
Film Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta Bollard 2017-05-23 6.5
Serial Wasted Morpheus 2016-07-26 5.9
Serial Critical Billy Finlay 2015-02-24 8.1
Film Autómata Muniesa Technician 2014-10-09 5.6
Film Prázdniny Mikey 2014-06-19 6.4