Image of Klára Melíšková

Klára Melíšková

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Klára Melíšková. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Nov 29, 1971
Spolu odohral:
9 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme Protektor 2009-09-22
Naposledy účinkoval:
Vo filme Zahradnictví: Dezertér 2017-09-27
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Já, Olga Hepnarová
Poster of Čtvrtá hvězda
Poster of Protektor
Filmografia
Film Zahradnictví: Dezertér 2017-09-27 0
Film Zahradnictví: Rodinný přítel 2017-08-04 0
Film Teorie tygra 2016-03-31 7.5
Film Já, Olga Hepnarová Matka 2016-03-24 7
Film Laputa 2015-10-08 0
Film Andělé všedního dne 2014-10-09 9
Film Díra u Hanušovic matka od rodiny 2014-07-24 6
Serial Čtvrtá hvězda Libuška 2014-01-06 7
Film Protektor Věra 2009-09-22 5.1