Image of Goran D. Kleut

Goran D. Kleut

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Goran D. Kleut. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Spolu odohral:
12 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme Paradise Lost
Naposledy účinkoval:
Vo filme Nekrotronic 2018-10-01
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Bohové Egypta
Poster of Gabriel - Anděl pomsty
Poster of Paradise Lost
Filmografia
Film Paradise Lost Ramiel 2020 0
Film Nekrotronic 2018-10-01 5.5
Film Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta Pirate with Broom 2017-05-23 6.5
Film Vetřelec: Covenant 2017-05-18 5.9
Film Skinford Falcov 2017-03-12 0
Film Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny Andy 'Ghoul' Walker 2016-10-07 8.1
Film Bohové Egypta Anubis 2016-02-25 5.4
Film Infini Membrane Whit 2015-05-08 5.2
Film Já, Frankenstein Rekem 2014-01-22 5.2
Film Velký Gatsby Head Waiter - Speakeasy 2013-05-10 7.4
Film The Tunnel Stalker 2011-05-19 5.6
Film Gabriel - Anděl pomsty Molloch 2007-11-15 5.1