Image of Maria Lundqvist

Maria Lundqvist

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Maria Lundqvist. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Oct 14, 1963 V Västra Frölunda, Västra Götalands län, Sverige
Spolu odohral:
16 filmov/serialov
Prvý krát hral:
V serialy Hammarkullen 1997-11-24
Naposledy účinkoval:
Vo filme A Holy Mess 2015-11-13
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Nový život
Poster of Laban the Little Ghost
Filmografia
Film A Holy Mess Monica 2015-11-13 5.6
Film Medicine Louise 2014-08-29 5
Film Asa-Nisse - Welcome to Knohult Statsministern 2011-02-11 3.2
Film Starring Maja Eva 2009-09-11 6.5
Serial Skavlan Guest 2009-01-16 3.8
Film Involuntary Maria 2008-11-28 6.9
Film Věčné okamžiky Marie Larssonové Miss Petrén 2008-09-24 7.5
Film Nový život Solbritt 2007-02-23 6
Film Laban the Little Ghost Berättare 2006-11-17 6.5
Film Heartbreak Hotel Gudrun Nyman 2006-03-24 5.5
Film Moje matka Signe Jönsson - äiti Ruotsissa 2005-09-30 6.7
Film Deadline Eva-Britt Qvist 2001-10-24 5
Film Family Secrets Mona Bendricks 2001-01-26 4.5
Film The Lake Agnes 1999-01-29 3.2
Film Hammarkullen Anita the welfare assistant 1997-11-24 0
Serial Hammarkullen Anita the welfare assistant 1997-11-24 4.5