Image of Robert Whitehead

Robert Whitehead

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Robert Whitehead. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Spolu odohral:
10 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme To the Death 1992-07-23
Naposledy účinkoval:
Vo filme Temná věž 2017-08-03
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Cyborg Cop
Filmografia
Film Temná věž Cantab 2017-08-03 5.6
Film Night Drive Johan 2010-10-14 5
Film Shogun Khumalo Is Dying! Mr. Payne 2006-06-16 0
Serial Doly krále Šalamouna Bitter 2004-06-13 5.6
Film Doly krále Šalamouna Bitter 2004-06-06 5.1
Film Mr. Bones Zach Devlin 2001-10-30 4.7
Film Časovaná lidská bomba Julio 1996-02-27 6
Film Cyborg Cop Dr. Stechman 1993-10-05 4.3
Film Sarafina! Interrogator 1992-09-18 5.9
Film To the Death Dominique Le Braque 1992-07-23 0