Image of Joe Vaz

Joe Vaz

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Joe Vaz. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Jul 29, 1972
Spolu odohral:
15 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme To the Ends of the Earth 2005-07-06
Naposledy účinkoval:
Vo filme Akční park 2018-06-01
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Hybná síla
Poster of Agatha Christie's  Marple: A Caribbean Mystery
Poster of Osudové léto 2
Poster of Ztracení chlapci: Žízeň
Filmografia
Film Akční park Aldo 2018-06-01 5.1
Film Temná věž Worker Taheen 2017-08-03 5.6
Film Žraločí impérium Jasper 2017-06-21 4.1
Film Lea to the Rescue Miguel Belo 2016-05-30 6
Film Hybná síla Bank Manager 2015-08-01 5.8
Film Bojovníci severu: Sága Vikingů Murdill 2014-09-27 5.3
Film Agatha Christie's Marple: A Caribbean Mystery Sergeant Weston 2013-06-16 7
Film Dredd Big Joe 2012-09-07 6.7
Film Kronika Michael Ernesto 2012-02-01 6.7
Film Osudové léto 2 2011-06-07 5.7
Film Rallye smrti 2 Rocco 2010-11-12 5.6
Film Ztracení chlapci: Žízeň Claus 2010-05-12 5.3
Film 10 000 př. n. l. Chief of Guards 2008-02-22 5.2
Serial To the Ends of the Earth Markham 2005-07-06 5.9
Film To the Ends of the Earth Markham 2005-07-06 6.3