Image of Veronica Ngo

Veronica Ngo

From Wikipedia, the free encyclopedia Veronica Ngô Thanh Vân is a Vietnamese dancer, singer, actress, and model. She is also known as Veronica Ngo or her initials NTV. Description above from the Wikipedia article Ngo Thanh Van, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Feb 26, 1979 V Tra Vinh, Vietnam
Spolu odohral:
10 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme The Rebel 2007-04-27
Naposledy účinkoval:
V serialy Rouge 2018
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Tieji Yinping
Poster of Bitcoin Heist
Poster of Ngày Nảy Ngày Nay
Poster of House in the Alley
Filmografia
Serial Rouge Unknown 2018 0
Film Bright Tien 2017-12-22 6.3
Film Star Wars: Poslední z Jediů Paige Tico 2017-12-13 7.1
Film Tieji Yinping Mantis 2016-02-18 6
Film Bitcoin Heist Ky 2016-02-05 7.6
Film Ngày Nảy Ngày Nay Đan Nương 2015-02-06 6
Film House in the Alley Thao 2013-10-25 8
Film Lửa Phật Ánh 2013-08-21 4.7
Film Clash Trinh 2009-12-09 5.5
Film The Rebel Vo Thanh Thuy 2007-04-27 6.4