Image of Chris Sullivan

Chris Sullivan

Chris Sullivan is an actor and writer.


Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Spolu odohral:
13 filmov/serialov
Prvý krát hral:
V serialy Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti 1999-09-20
Naposledy účinkoval:
Vo filme Strážci Galaxie Vol. 2 2017-04-19
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Špinavý prachy
Poster of Knick: Doktoři bez hranic
Poster of Jak prosté
Poster of Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti
Filmografia
Film Strážci Galaxie Vol. 2 Taserface 2017-04-19 7.6
Film Pod rouškou noci Brendan Loomis 2016-12-25 6.2
Serial This Is Us Toby 2016-09-20 8
Film Morgan Dr. Darren Finch 2016-09-01 5.7
Film Imperium Andrew Sheehan 2016-08-19 6.3
Film Blood Stripe Rusty 2016-06-02 10
Film Peter Pan Live! Noodler 2014-12-04 4.8
Film Špinavý prachy Jimmy 2014-09-12 6.7
Serial Knick: Doktoři bez hranic Tom Cleary 2014-08-08 7.4
Film Stejná srdce Mike 2014-05-25 7.9
Serial Takoví normální Američané Assassin 2013-01-30 7.7
Serial Jak prosté Todd Clarke 2012-09-27 6.9
Serial Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti Mr. Galtin 1999-09-20 6.2