Image of Sammi Rotibi

Sammi Rotibi

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Sammi Rotibi. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Spolu odohral:
12 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme Always Outnumbered 1998-03-21
Naposledy účinkoval:
Vo filme Temné síly 2018-08-02
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Bad Ass 3
Poster of Cru
Poster of The Punisher: Dirty Laundry
Poster of Always Outnumbered
Filmografia
Film Temné síly Paul Daly 2018-08-02 6.8
Film Tenkrát v Kalifornii Gigi 2017-06-08 5.2
Serial Mars Robert Foucault 2016-11-14 6.5
Film Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti General Amajagh 2016-03-23 5.8
Film Bad Ass 3 Geoffrey 2015-03-06 5.8
Film Cru Adisa Ewansiha 2014-06-21 7.5
Film Maniak Jason 2012-12-26 6
Film Nespoutaný Django Rodney 2012-12-25 8
Film The Punisher: Dirty Laundry Goldtooth 2012-07-16 7.2
Film Obchodník se smrtí Andre Baptiste Jr. 2005-09-16 7.2
Film Slzy slunce Arthur Azuka 2003-03-07 6.5
Film Always Outnumbered Marlow Bitta 1998-03-21 6.6