Image of Lily Collins

Lily Collins

Lily Jane Collins is an English and American actress, model, and television personality, known for her roles in the films The Blind Side, Abduction, and Mirror Mirror. Description above from the Wikipedia article Lily Collins, licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.


Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Mar 18, 1989 V Guildford, Surrey, England, UK
Spolu odohral:
17 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme Halo of Stars
Naposledy účinkoval:
Vo filme Tolkien 2019-05-10
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Učitelka angličtiny
Poster of 90210: Nová generace
Filmografia
Film Halo of Stars Misty Dawn 2020 0
Film Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile Elizabeth Kloepfer 2019-01-26 0
Film Tolkien Edith Bratt 2019-05-10 0
Serial Les Misérables Fantine 2018-12-30 10
Film Okja Red 2017-06-28 7.5
Film To the Bone Ellen 2017-01-22 7.3
Film Pravidla neplatí Marla Mabrey 2016-11-23 5.9
Serial The Last Tycoon Cecelia Brady 2016-06-17 7.6
Film S láskou, Rosie Rosie Dunne 2014-10-16 7.8
Film Učitelka angličtiny Halle Anderson 2013-05-16 5.7
Film Mortal Instruments: Město z kostí Clary Fray 2013-08-21 6.3
Film Stuck in Love Samantha Borgens 2012-09-09 7.3
Film Sněhurka Snow White 2012-03-15 5.8
Film Bez dechu Karen Murphy 2011-09-22 5.7
Film Kazatel Lucy Pace 2011-05-05 5.5
Film Zrození šampiona Collins Tuohy 2009-11-20 7.4
Serial 90210: Nová generace Phoebe Abrams 2008-09-02 4.7