Image of Karl Thaning

Karl Thaning

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Karl Thaning. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
May 9, 1977 V Cape Town - South Africa
Spolu odohral:
9 filmov/serialov
Prvý krát hral:
V serialy Cavegirl 2002-08-31
Naposledy účinkoval:
Vo filme Accident 2017-12-01
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Hybná síla
Poster of Black Sails
Poster of Winnie Mandela
Filmografia
Film Accident Maxime 2017-12-01 4.6
Film Temná věž Elmer Chambers 2017-08-03 5.6
Film Hybná síla Doug MacArthur 2015-08-01 5.8
Serial Black Sails O'Malley 2014-01-25 7.2
Film Dredd Judge Chan 2012-09-07 6.7
Film Winnie Mandela Ferry Policeman 2011-09-16 5.7
Film Soudný den Pilot 2008-03-14 5.8
Film Blood Suckers Helveg 2005-01-01 0
Serial Cavegirl Outcast 2002-08-31 0