Image of Victor Zinck Jr.

Victor Zinck Jr.

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Victor Zinck Jr.. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Spolu odohral:
14 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme Letos nepeču 2010-12-05
Naposledy účinkoval:
Vo filme Breakthrough 2019-04-11
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of The Sweetest Heart
Poster of Drink Slay Love
Poster of The 100
Poster of Crowsnest
Filmografia
Film Breakthrough Joe Morrow 2019-04-11 6.9
Film Mrazivá pomsta Drunken Ski Dude 2019-02-07 5.3
Film The Sweetest Heart Alex 2018-03-17 6.8
Film Frozen in Love Chuck Foreman 2018-01-13 6.5
Film The Christmas Cottage Roger Whistler 2017-12-09 6.5
Film Drink Slay Love King 2017-09-16 5.9
Serial Timeless Dave Baumgardner 2016-10-03 7.2
Film Love on the Sidelines Ron Lucas 2016-01-16 6
Serial Supergirl Phillip Karnowsky 2015-10-26 5.7
Serial The 100 Dax 2014-03-19 6.5
Film Grave Encounters 2 Doctor at Party 2012-10-12 5.4
Film Crowsnest 2012-01-01 4.9
Film Pach krve 4 Kyle 2011-10-17 5.4
Film Letos nepeču Jeremy Robertson 2010-12-05 4.9