Image of Nelson Lee

Nelson Lee

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Nelson Lee. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Oct 16, 1975
Spolu odohral:
17 filmov/serialov
Prvý krát hral:
V serialy Právo a pořádek 1990-09-13
Naposledy účinkoval:
V serialy Ten Days in the Valley 2017-10-01
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Sběratelé kostí
Poster of Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti
Poster of Oz
Poster of Právo a pořádek
Filmografia
Serial Ten Days in the Valley Sheldon 2017-10-01 6.2
Film All Saints Ye Win 2017-08-25 6.4
Film Madtown Burt 2017-05-05 2
Serial Smrtonosná zbraň Paul Mason 2016-09-21 7.3
Film Na hraně ničeho Kenji Yamamoto 2009-06-26 5.1
Serial Virtuality 2009-06-26 8
Film Ring of Death Chow 2008-01-01 6.3
Film Blade: House of Chthon Shen 2008-01-01 5.2
Film Motel smrti 2 Groom 2008-10-24 4.8
Serial Blade: The Series Shen 2006-06-28 5.5
Serial Sběratelé kostí Unknown 2005-09-13 7
Serial Traffic Ronny Cho 2004-01-26 8
Serial Odložené případy Unknown 2003-09-28 7.1
Serial Zákon a pořádek: Zločinné úmysly Unknown 2001-09-30 7.4
Serial Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti Unknown 1999-09-20 6.3
Serial Oz Unknown 1997-07-12 8.1
Serial Právo a pořádek Unknown 1990-09-13 7.4