Image of Sean O. Roberts

Sean O. Roberts

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Sean O. Roberts. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Spolu odohral:
13 filmov/serialov
Prvý krát hral:
V serialy Lovci duchů 2005-09-13
Naposledy účinkoval:
Vo filme Predátor: Evoluce 2018-09-05
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of iZombie
Poster of Chappie
Poster of Agentura Jasno
Poster of Lovci duchů
Filmografia
Film Predátor: Evoluce Stoner 2018-09-05 5.2
Serial Frequency Ricky Corrado 2016-10-05 7.3
Serial iZombie Dougie 2015-03-17 7
Film Chappie Hacker (uncredited) 2015-03-04 6.7
Film Grizzly zabiják Franco 2015-02-27 5.2
Serial The Flash Clay Stanley 2014-10-07 6.7
Film 12 kol: Reloaded Kid / Valet 2013-06-01 5.5
Serial Motiv Derek Crane 2013-02-03 6.4
Film Phantom Racer Station Attendant (as Sean Owen Roberts) 2009-08-22 5.4
Serial Heuréka – město divů Toby Bismarck 2006-07-18 7.5
Serial Agentura Jasno Juice Box 2006-07-07 7.8
Serial Painkiller Jane 2005-12-10 6.1
Serial Lovci duchů Chet / Leviathan 2005-09-13 7.2