Image of Christian Fiedler

Christian Fiedler

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Christian Fiedler. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Aug 1, 1940 V Glogau, Germany (now Poland)
Spolu odohral:
9 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme Der kleine Muck 1944-12-01
Naposledy účinkoval:
Vo filme Muži, kteří nenávidí ženy 2009-02-27
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Days Like This
Poster of Hammarkullen
Poster of Hammarkullen
Poster of Der kleine Muck
Filmografia
Film Muži, kteří nenávidí ženy Otto Falk (uncredited) 2009-02-27 7.5
Film Kops Folke 2003-02-06 6.4
Film Days Like This Evert 2001-11-16 5
Film Hela härligheten 1998-11-26 7
Film Hammarkullen Royalist 1997-11-24 0
Serial Hammarkullen Royalist 1997-11-24 4.5
Film Harry & Sonja Sören 1996-02-08 7
Film Smugglarkungen polismästare Lindqvist 1985-02-08 6
Film Der kleine Muck Prince Goldhaar 1944-12-01 0