Image of Juan Carlos Vellido

Juan Carlos Vellido

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Juan Carlos Vellido. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Mar 18, 1968 V Barcelona, Barcelona, Catalonia, Spain
Spolu odohral:
17 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme 3 Nights 2001-09-26
Naposledy účinkoval:
Vo filme Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta 2017-05-23
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Cuéntame un cuento
Poster of The Horsemen of Death
Poster of Mario Conde: Los días de gloria
Poster of Malamuerte
Filmografia
Film Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta Lieutenant Lesaro 2017-05-23 6.6
Serial Cuéntame un cuento Enrique Sotelo (El rey) 2014-11-10 7
Film The Horsemen of Death David 2014-07-30 7
Film Crustaceans 2014-07-02 0
Film Los fenómenos 2014-12-12 5.3
Serial Mario Conde: Los días de gloria Arturo Romaní 2013-07-04 0
Film Scorpion in Love Francisco 2013-04-12 7
Film Mario Conde. Los días de gloria Arturo Romaní 2013-07-04 0
Film Alpha 2013-11-08 6.7
Film Příběh mého syna 2012-09-13 7.4
Film Neon Flesh Director porno 2010-10-09 5.8
Film Malamuerte Juan 2009-10-17 0
Film Expulsados 1609. La tragedia de los moriscos Pícaro 2009-05-07 0
Film Sexy Killer: You'll Die for Her Profesor Anatomía 2008-10-10 4.9
Film Bestiario 2002-06-21 0
Film God Is on Air Angel 2002-01-01 10
Film 3 Nights Picasso 2001-09-26 0