Image of Viveka Seldahl

Viveka Seldahl

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Viveka Seldahl. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Mar 15, 1944 V Överammer, Jämtlands län, Sweden
Spolu odohral:
17 filmov/serialov
Prvý krát hral:
V serialy Raskens 1976-01-21
Naposledy účinkoval:
Vo filme Dina 2002-03-08
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Lusten till ett liv
Poster of Hammarkullen
Poster of Hassel 04 - Säkra papper
Poster of Raskens
Filmografia
Film Dina The Widow 2002-03-08 5.5
Film A Song for Martin Barbara 2001-03-16 5.4
Film Lusten till ett liv Maja 1999-04-01 0
Film Breaking Out Hillevi 1999-02-19 5.1
Film Hammarkullen Kristina 1997-11-24 0
Serial Hammarkullen Kristina 1997-11-24 4.5
Film Harry & Sonja Sonja 1996-02-08 7
Film Christmas Oratorio Fanny Udde 1996-05-26 5
Film Jerusalem Stina 1996-09-06 6.2
Film House of Angels: The Second Summer Rut Flogfält 1994-12-25 3.8
Film Den gråtande ministern Hustrun 1992-12-31 0
Film House of Angels Rut Flogfält 1992-02-21 5.4
Film Fasadklättraren Ingela Syrén 1991-01-01 5
Film Facklorna Siri Hägglund 1991-01-01 7
Film s/y Glädjen Maja-Lena Skoog 1989-05-30 5
Film Hassel 04 - Säkra papper Chris Villerman 1989-03-16 1
Serial Raskens Nergårds-Anna 1976-01-21 7.5