Image of Moon Choi

Moon Choi

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Moon Choi. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Jan 7, 1987 V Seoul, South Korea
Spolu odohral:
12 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme 킹콩을 들다 2009-07-01
Naposledy účinkoval:
Vo filme Our Body 2019-03-20
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Anarchist from Colony
Poster of 어떻게 헤어질까
Poster of 시선 사이
Poster of Love Never Fails
Filmografia
Film Our Body Ja-young 2019-03-20 0
Serial 빅 포레스트 Im Cheong-A 2018-09-07 7
Serial 미스트리스 Han Jung-Won 2018-04-28 8
Film Okja Choi Female Interpreter 2017-06-28 7.5
Film Anarchist from Colony Fumiko Kaneko 2017-06-28 7.7
Film 어떻게 헤어질까 2016-11-03 0
Film 시선 사이 Hee-seo 2016-06-09 0
Film Dongju: The Portrait of a Poet Kumi 2016-02-17 7
Film Love Never Fails Math teacher 2015-09-10 4
Film It's Time to Love PD Jung 2013-11-21 0
Film 577 프로젝트 Herself 2012-08-30 7.7
Film 킹콩을 들다 Seo Yeo-soon 2009-07-01 6