Image of Andy Powers

Andy Powers

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Andy Powers. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Spolu odohral:
15 filmov/serialov
Prvý krát hral:
V serialy Poldové 1984-10-16
Naposledy účinkoval:
Vo filme Spider-Man: Homecoming 2017-07-05
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Uneseni
Poster of Ed
Poster of Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti
Poster of Oz
Filmografia
Film Spider-Man: Homecoming Ferry Commuter 2017-07-05 7.4
Film Clown Kent 2014-11-13 5.3
Serial Dobrá manželka Unknown 2009-09-22 7.4
Film Zná ji jako svý boty Tim 2005-10-07 6
Serial Uneseni Unknown 2002-12-02 7.4
Serial Zákon a pořádek: Zločinné úmysly Unknown 2001-09-30 7.4
Serial Crossing Jordan Unknown 2001-09-24 6.8
Serial Ed Unknown 2000-10-08 7.7
Serial The District Unknown 2000-10-07 9.3
Serial Kriminálka Las Vegas Unknown 2000-10-06 6.8
Serial Třetí hlídka Unknown 1999-09-23 7.4
Serial Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti Unknown 1999-09-20 6.3
Serial Oz Unknown 1997-07-12 8.1
Serial Pohotovost Unknown 1994-09-19 7.2
Serial Poldové Unknown 1984-10-16 5.8