Image of Sterling K. Brown

Sterling K. Brown

From Wikipedia, the free encyclopedia. Sterling K. Brown is an American actor. ​


Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
V St. Louis - Missouri - USA
Spolu odohral:
27 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme Waves
Naposledy účinkoval:
Vo filme The Rhythm Section 2019-11-22
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Lovci zločinců
Poster of Nikita
Poster of Mentalista
Poster of Námořní vyšetřovací služba
Filmografia
Film Waves 2020 0
Film Frozen II 2019-11-21 0
Film The Rhythm Section 2019-11-22 0
Film The Angry Birds Movie 2 (voice) 2019-08-16 0
Film Predátor: Evoluce Traeger 2018-09-05 5.2
Film Hotel Artemis Waikiki 2018-06-07 5.9
Film Černý panter N'Jobu 2018-02-13 7.4
Film Marshall Joseph Spell 2017-10-13 7.3
Film Rozpolcený 2017-01-19 7.2
Serial Tohle jsme my Randall Pearson 2016-09-20 7.8
Film Americká reportérka Sgt. Hurd 2016-03-04 6.2
Film The People v. O.J. Simpson: American Crime Story Christopher Darden 2016-02-02
Serial American Crime Story Christopher Darden 2016-02-02 7.1
Film Mojave Detective Fletcher 2015-04-18 4.9
Film The Suspect The Other Suspect 2013-10-16 5.8
Serial Lovci zločinců Detective Cal Beecher 2011-09-22 7.8
Film Beznadějný trouba Omar Coleman 2011-08-26 6.1
Serial Nikita Nick Anson 2010-09-09 7
Serial Mentalista DEA Agent Higgins 2008-09-23 7.5
Film Oprávněné vraždy Rogers 2008-09-11 5.9
Film The Favor Policeman #1 2007-10-19 3
Serial Army Wives Roland Burton 2007-06-03 6.2
Film Hranice života Frederick / Devon 2005-09-24 6.6
Serial Lovci duchů Unknown 2005-09-13 7.2
Film Nevěřte mužům Rand 2005-09-01 5.5
Serial Námořní vyšetřovací služba Elijah Banner 2003-09-23 6.7
Film Brown Sugar Co-Worker 2002-10-05 6.8