Image of Martin Finger

Martin Finger

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Martin Finger. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Dec 16, 1970
Spolu odohral:
15 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme Milenci a vrazi 2004-12-09
Naposledy účinkoval:
V serialy Metanol 2018-04-22
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Rudý kapitán
Poster of Rodina je základ státu
Poster of Hlava-ruce-srdce
Poster of Pouta
Filmografia
Serial Metanol Kpt. Tomáš Zakopal 2018-04-22 9
Film Zahradnictví: Nápadník 2017-11-06 0
Film Zahradnictví: Dezertér 2017-09-27 0
Film Zahradnictví: Rodinný přítel 2017-08-04 0
Serial Spravedlnost Tomáš Lohnický 2017-03-12 0
Film Pirko 2016-10-06 0
Film Já, Olga Hepnarová Dr. Hronec 2016-03-24 6.9
Film Rudý kapitán Ivan Canis 2016-03-10 5.7
Film Krásno Michal 2014-01-30 7
Serial České století Dr. Edvard Beneš 2013-10-27 8.8
Film Antiklimax 2013-08-26 0
Film Rodina je základ státu vyšetřovatel 2011-10-13 7
Film Hlava-ruce-srdce 2010-11-18 6.5
Film Pouta Tomáš 2010-02-04 6
Film Milenci a vrazi 2004-12-09 0