Image of Pom Klementieff

Pom Klementieff

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Pom Klementieff. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
May 3, 1986 V Québec, Canada
Spolu odohral:
18 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme Après lui 2007-05-23
Naposledy účinkoval:
Vo filme Strážci Galaxie Vol. 3 2020-05-01
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Hacker's Game
Poster of Oldboy
Poster of Vlk
Filmografia
Film Strážci Galaxie Vol. 3 Mantis 2020-05-01 0
Film Avengers: Infinity War Part 2 Mantis 2019-04-24 0
Film Avengers: Infinity War Mantis 2018-04-25 0
Film Newness Bethany 2017-11-03 7.8
Film Ingrid Goes West Harley Chung 2017-08-11 6.8
Film Strážci Galaxie Vol. 2 Mantis 2017-04-19 7.6
Film Hacker's Game Loise 2015-03-06 5.6
Film Oldboy Haeng-Bok 2013-11-14 5.9
Film Paris à tout prix Jess 2013-07-15 6.3
Film Les Kaïra Tia 2012-07-11 5.4
Film Radiostars La pizza-girl 2012-04-11 5.7
Film Něžnost Serveuse restaurant Charles 2011-12-20 6.5
Film Láska trvá tři roky Fiancée du père 2011-12-10 5.8
Film Nuit Blanche Lucy 2011-11-14 6
Film Une pure affaire Naomi 2011-03-02 5.2
Film Vlk Nastazia 2009-12-09 4.9
Film Sans arme, ni haine, ni violence NHI 2008-04-16 5.2
Film Après lui Emilie 2007-05-23 5.8