Image of Trevante Rhodes

Trevante Rhodes

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Trevante Rhodes. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Spolu odohral:
12 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme The Night Is Young 2015-10-29
Naposledy účinkoval:
Vo filme Bird Box 2018-12-13
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of 12 hrdinů
Poster of Smartass
Poster of Burning Sands
Poster of The Night Is Young
Filmografia
Film Bird Box Tom 2018-12-13 7
Film Predátor: Evoluce Nebraska Williams 2018-09-05 5.2
Film 12 hrdinů Sgt First Class Ben Milo 2018-01-16 5.6
Film Smartass Mike C 2017-09-12 5.9
Film Song to Song TR 2017-03-17 5.3
Film Burning Sands Fernander 2017-01-24 6.3
Film Lady Luck Daryl 2017-01-01 0
Film Great Performers: L. A. Noir The Man 2016-12-08 5
Film Shangri-La Suite Mike 2016-10-28 5.6
Film Moonlight Black / Chiron 2016-10-21 7.3
Serial Chelsea Himself 2016-05-11 5.6
Film The Night Is Young George 2015-10-29 7