Image of Patrick Johnson

Patrick Johnson

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Patrick Johnson. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Feb 19, 1993
Spolu odohral:
13 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme Ionopsis 1997-01-01
Naposledy účinkoval:
Vo filme All Saints 2017-08-25
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Projekt minulost
Poster of Finding Carter
Poster of Teddy Bear
Poster of Vánoční duch
Filmografia
Film All Saints Father Jeffers 2017-08-25 6.1
Film Baker's Man Doug 2017-06-20 0
Film Bus Driver Paul 2016-10-04 5.4
Film Maximum Ride - Experimentální děti Fang 2016-09-30 4.7
Film The Perfect Daughter Hanson Carter 2016-03-26 5.8
Film Projekt minulost Todd 2015-01-28 6.5
Serial Finding Carter Ned 2014-07-08 6.3
Film Sabotáž Jacob Wharton 2014-03-28 5.5
Film Nekonečná láska Chris Butterfield 2014-02-12 6.8
Film Teddy Bear Lars 2012-01-22 7
Film Protivný sprostý holky 2 Nick 'Big Z' Zimmer 2011-01-23 5.1
Film Vánoční duch Brad 2010-12-12 5.8
Film Ionopsis Lieutenant 1997-01-01 0