Image of Mary Louise Wilson

Mary Louise Wilson

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Mary Louise Wilson. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Nov 12, 1932
Spolu odohral:
16 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme Up the Sandbox 1972-12-21
Naposledy účinkoval:
Vo filme Debbie a její parťačky 2018-06-07
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Rodina Sopránu
Poster of Frasier
Filmografia
Film Debbie a její parťačky Marlene 2018-06-07 6.9
Film Nebraska Aunt Martha 2013-09-21 7.4
Film A Season for Miracles Corinna 1999-12-12 7.4
Film 24 Nights 1999-10-06 7.3
Serial Rodina Sopránu Catherine 1999-01-10 8.2
Film Druhá nebo první Mrs. Franklin 1998-12-25 7
Serial Frasier Unknown 1993-09-16 7.7
Film Zelená karta Mrs. Sheehan 1990-12-23 6.1
Film Ďáblice Mrs. Trumper 1989-12-08 5.8
Film Hřbitov domácích zvířátek Dory Goldman 1989-04-21 6.5
Serial The Thorns 1988-01-15 0
Serial Tales from the Darkside Unknown 1984-09-30 7
Film Zelig Sister Ruth 1983-07-15 7.6
Film The Best Little Whorehouse in Texas Miss Modene 1982-07-23 6
Serial One Day at a Time 1975-12-16 6.7
Film Up the Sandbox Betty 1972-12-21 6.6