Image of Daniel Kaluuya

Daniel Kaluuya

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Daniel Kaluuya. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
May 8, 1989
Spolu odohral:
21 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme Shoot the Messenger 2006-04-26
Naposledy účinkoval:
V serialy Watership Down 2018-12-22
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Shoot the Messenger
Poster of Sicario: Nájemný vrah
Poster of Černé zrcadlo
Poster of Skins
Filmografia
Serial Watership Down Bluebell (voice) 2018-12-22 6.3
Film Vdovy Jatemme Manning 2018-11-06 6.7
Film Černý panter W'Kabi 2018-02-13 7.4
Film Horror Show The Psycho Killer 2017-12-07 6.8
Film Uteč Chris Washington 2017-02-24 7.5
Serial Shoot the Messenger Unknown 2017 0
Film Sicario: Nájemný vrah Reggie Wayne 2015-09-17 7.3
Serial Babylon Matt Coward 2014-11-13 6.9
Film Jonah Mbwana 2013-01-16 6.5
Film Chceš pěstí? Juka Ogadowa 2013-03-15 5.8
Film Kick-Ass 2 Black Death 2013-07-17 6.4
Serial Černé zrcadlo Bing 2011-12-04 8.2
Serial The Fades Mac Armstrong 2011-09-21 7.4
Film The Fades Mac Armstrong 2011-09-21 7.8
Film Johnny English se vrací Colin Tucker 2011-09-15 6.1
Film Chatroom Mo 2010-08-11 6.1
Serial Psychoville Tealeaf / Michael Fry 2009-06-18 7.3
Serial FM 2009-02-25 6.6
Film Cass Young Cass - age 14 2008-01-08 5.9
Serial Skins Unknown 2007-01-25 7.5
Film Shoot the Messenger Reece 2006-04-26 6