Image of Yoon Kyung-ho

Yoon Kyung-ho

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Yoon Kyung-ho. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Jul 5, 1980
Spolu odohral:
11 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme Daytime Drinking 2008-05-03
Naposledy účinkoval:
Vo filme Juror 8 2019-05-15
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of 마녀의 법정
Poster of Okja
Poster of 마차 타고 고래고래
Poster of Daytime Drinking
Filmografia
Film Juror 8 Cho Jin-sik 2019-05-15 10
Serial 자백 Heo Jae Man 2019-03-23 4.5
Film MAL·MO·E: The Secret Mission Optician's manager 2019-01-09 8.3
Serial 왕이 된 남자 Kab-Soo 2019-01-07 7.7
Film 완벽한 타인 Young-bae 2018-10-31 7.4
Serial 마녀의 법정 Goo Seok-Chan 2017-10-09 9.3
Film Okja Mirando Employee 2017-06-28 7.5
Serial 듀얼 Lee Hyung-Sik 2017-06-03 5.9
Film 마차 타고 고래고래 2017-05-18 0
Film The Accidental Detective Detective Ma 2015-09-24 7.3
Film Daytime Drinking Friend 1 2008-05-03 7.5