Image of Sky Ferreira

Sky Ferreira

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Sky Ferreira. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Jul 8, 1992
Spolu odohral:
8 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme The Music of David Lynch Benefit Concert
Naposledy účinkoval:
Vo filme Lords of Chaos 2019-02-08
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Rosy
Poster of Baby Driver
Poster of The Green Inferno
Filmografia
Film The Music of David Lynch Benefit Concert 2020 10
Film Lords of Chaos Ann-Marit 2019-02-08 0
Film Rosy 2018-07-17 5.8
Film Baby Driver Baby's Mom 2017-06-28 7.4
Film The Trust Woman 2016-04-29 5
Film Elvis & Nixon Charlotte 2016-03-22 5.8
Film The Green Inferno Kaycee 2014-09-04 5.2
Film Putty Hill Jenny 2010-02-18 5.9