Image of Peter Shinkoda

Peter Shinkoda

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Peter Shinkoda. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Spolu odohral:
13 filmov/serialov
Prvý krát hral:
V serialy Dark Angel 2000-10-03
Naposledy účinkoval:
Vo filme Predátor: Evoluce 2018-09-05
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Díra
Poster of Mrtvá zóna
Poster of Dark Angel
Filmografia
Film Predátor: Evoluce Dr. Yamada 2018-09-05 5.2
Film Always Chad 2015-08-31 5.5
Serial Marvel: Daredevil Nobu 2015-04-10 7.8
Serial Falling Skies Dai 2011-06-19 6.5
Film Díra Young Cop 2009-09-09 5.7
Serial Lovci duchů Unknown 2005-09-13 7.2
Film Já, robot Chin 2004-07-15 6.8
Film 10.5 Drill Tech 2004-05-02 5.8
Serial 10.5 Drill Tech 2004-05-02 6.1
Film Výplata Suit 2003-12-25 6.1
Serial Mrtvá zóna Unknown 2002-06-16 6.7
Film The Real World Movie: The Lost Season Keith 2002-01-01 5
Serial Dark Angel Albino X 2000-10-03 7.2