Image of Michael Drayer

Michael Drayer

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Michael Drayer. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Spolu odohral:
14 filmov/serialov
Prvý krát hral:
V serialy Rodina Sopránu 1999-01-10
Naposledy účinkoval:
Vo filme Sidney Hall 2017-10-06
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Mr. Robot
Poster of Stoupenci zla
Poster of Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti
Poster of Rodina Sopránu
Filmografia
Film Sidney Hall Max 2017-10-06 6.7
Film Cul-de-Sac 2016-09-09 6.5
Film Nerve: Hra o život Officer McMillan 2016-07-27 7.1
Serial Vinyl Detective Renk 2016-02-14 7.2
Serial Sneaky Pete Eddie 2015-08-07 7.9
Serial Mr. Robot Cisco 2015-05-27 7.9
Film God's Pocket Danny 2014-05-09 5.9
Film Něco jako Vánoce Bobby 2013-09-10 5.4
Serial Stoupenci zla Rick Kester 2013-01-21 6.5
Film Treasure of the Black Jaguar Shlomo 2010-01-01 0
Film Wrestler Strip Club Bachelor 2008-09-07 7.5
Film Melodie mého srdce Mannix 2007-11-21 7.3
Serial Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti Unknown 1999-09-20 6.3
Serial Rodina Sopránu Jason Parisi 1999-01-10 8.2