Image of Parker Sawyers

Parker Sawyers

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Parker Sawyers. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Spolu odohral:
14 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme V zemi Jane Austenové 2013-08-15
Naposledy účinkoval:
Vo filme Greta 2019-02-21
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Sand Castle
Poster of Don't Hang Up
Poster of Southside with You
Poster of The Call Up
Filmografia
Film Greta Gary 2019-02-21 0
Serial World on Fire 2019 0
Serial Boj o moc Alessandro 2018-06-03 6.4
Film Megan Leavey Navy Corpsman 2017-06-09 7.1
Film Mumie Co-Pilot 2017-06-08 5.4
Film Sand Castle Sergeant Robinson 2017-04-21 6.4
Film Tajemství smrti slečny Neznámé Officer Cole 2016-12-21 6.5
Film Don't Hang Up Mr Lee 2016-10-22 5.8
Film Snowden CIA Interviewer 2016-09-15 7.1
Film Southside with You Barack Obama 2016-08-26 5.6
Film The Call Up Andre 2016-07-15 4.9
Film Poslední přežije Ray 2015-05-21 5.5
Film Monsters - Temný kontinent Shaun Williams 2014-10-09 4.3
Film V zemi Jane Austenové Alexander 2013-08-15 6.6