Image of Michael Dorman

Michael Dorman

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Michael Dorman. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Apr 26, 1981
Spolu odohral:
13 filmov/serialov
Prvý krát hral:
V serialy The Secret Life of Us 2001-07-16
Naposledy účinkoval:
Vo filme Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta 2017-05-23
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Cesta naděje
Poster of Svítání
Filmografia
Film Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta First Officer Wade 2017-05-23 6.5
Film Goldstone Patch 2016-07-07 6.1
Serial Patriot John Tavner 2015-11-03 7.4
Film Cesta naděje Greeves 2014-12-25 6.8
Serial Serangoon Road Conrad Harrison 2013-09-22 6.5
Serial Wild Boys 2011-09-04 7.3
Film Needle Ben Rutherford 2010-06-04 5
Film Triangle Greg 2009-10-16 6.8
Film Svítání Frankie Dalton 2009-09-11 6.2
Film Acolytes Gary Parker 2008-09-20 5.4
Film West Mick 2007-07-05 4.7
Film Suburban Mayhem Rusty 2006-10-26 5.5
Serial The Secret Life of Us Christian Hayden 2001-07-16 5