Image of Jakob Oftebro

Jakob Oftebro

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Jakob Oftebro. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Spolu odohral:
29 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme Max Manus 2008-12-18
Naposledy účinkoval:
Vo filme Skammerens datter II - Slangens gave 2019-01-24
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Sněhulák
Poster of Zlaté pobřeží
Poster of Dcera čarodějky
Filmografia
Film Skammerens datter II - Slangens gave Nico 2019-01-24 0
Serial Rig 45 2018-06-08 6.3
Film Sněhulák Magnus Skarre 2017-10-12 5.1
Film Neuvěřitelný příběh o obrovské hrušce Piratkaptajnen 2017-10-12 6.5
Serial Nestvůra Joel Dreyer 2017-10-09 5.8
Film Muž Casper 2017-08-25 6
Serial Gidseltagningen Alpha 2017-04-02 5.1
Film Disappearance 2017-03-02 0
Film Tom of Finland Jack 2017-01-27 7.4
Film Vzkaz v láhvi Pasgård 2016-03-03 6.9
Film 1864: Brødre i krig Laust 2016-02-25 6.4
Film Poslední král Skjervald 2016-02-12 5.2
Film Satisfakce 1720 Tordenskiold 2016-01-28 5.8
Film Zlaté pobřeží Wulff 2015-07-02 6
Film Dcera čarodějky Nicodemus 2015-03-26 5.7
Serial Hæsjtægg Bård 2015-09-15 0
Film Heaven on Earth Axel 2015-09-04 4.8
Film Sluník a Ludvík a velký sýrový závod Postmannen (voice) 2015-12-25 8
Film 1864 Laust Jensen 2014-10-12 6.3
Serial 1864 Laust Jensen 2014-10-12 6.9
Film On the Edge Martin 2014-06-24 6.2
Film Když zvířata sní Daniel 2014-06-12 5.9
Film Boj sněžného pluhu s mafií Aron Horowitz 2014-02-21 7
Film Louis & Luca and the Snow Machine Postmannen (voice) 2013-11-08 7
Film Victoria Johannes 2013-03-01 4.5
Film Cesta za Vánoční hvězdou Ole 2012-11-09 5.5
Film Kon-Tiki Torstein Raaby 2012-08-24 7
Film Varg Veum - Black Sheep Asbjørn Søvold 2011-01-21 6.2
Film Max Manus Lars Emil Erichsen 2008-12-18 7.1