Image of Ansel Elgort

Ansel Elgort

Ansel Elgort is an American actor.


Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Mar 14, 1994
Spolu odohral:
15 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme Ascendant
Naposledy účinkoval:
Vo filme West Side Story 2020-12-18
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Papírová města
Poster of Ascendant
Filmografia
Film West Side Story Tony 2020-12-18 0
Film The Goldfinch Theodore Decker 2019-09-11 0
Film Ascendant Caleb Prior 2019 6.2
Film Jonathan Jonathan / John 2018-11-08 5.9
Film Billionaire Boys Club Joe Hunt 2018-07-19 5.6
Film Listopadoví vrazi Addison 2017-12-08 5.1
Film Baby Driver Miles "Baby" 2017-06-28 7.4
Film Logic's Everybody Documentary 2017-05-05 10
Film Aliance Caleb Prior 2016-03-09 6
Film Papírová města Mason 2015-06-18 6
Film Rezistence Caleb Prior 2015-03-18 6.3
Film Muži, ženy a děti Tim Mooney 2014-10-17 6.5
Film Hvězdy nám nepřály Augustus Waters 2014-05-16 7.6
Film Divergence Caleb Prior 2014-03-14 6.9
Film Carrie Tommy Ross 2013-10-16 5.9