Image of Winston Duke

Winston Duke

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Winston Duke. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Spolu odohral:
8 filmov/serialov
Prvý krát hral:
V serialy Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti 1999-09-20
Naposledy účinkoval:
Vo filme Black Panther 2 2021-02-12
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Černý panter
Poster of Lovci zločinců
Poster of Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti
Filmografia
Film Black Panther 2 M'Baku 2021-02-12 0
Film Wonderland Hawk 2020 0
Film Avengers: Endgame M'Baku 2019-04-24 8.4
Film My Gabriel "Gabe" Wilson / Abraham 2019-03-14 7.1
Film Avengers: Infinity War M'Baku 2018-04-25 8.3
Film Černý panter M'Baku 2018-02-13 7.4
Serial Lovci zločinců Dominic 2011-09-22 7.9
Serial Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti Cedric Jones 1999-09-20 6.3