Image of Kenneth Fok

Kenneth Fok

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Kenneth Fok. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Spolu odohral:
9 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme Skilpoppe 2004-09-27
Naposledy účinkoval:
Vo filme Ticho před bouří 2019-01-24
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Oko v oblacích
Poster of Alien Outpost
Poster of Night Drive
Filmografia
Film Ticho před bouří Lionel 2019-01-24 4.9
Film Úniková hra Detective Li 2019-01-03 6.3
Film Five Fingers for Marseilles Wei 2018-04-06 5.6
Film Temná věž Johnny 2017-08-03 5.6
Film Oko v oblacích First Crewman 2015-09-11 7.1
Film Alien Outpost Zilla 2014-09-19 4.7
Film Nepřítel pod ochranou CIA Analyst 2012-02-09 6.4
Film Night Drive Chang 2010-10-14 4.8
Film Skilpoppe Ching-Kung Liu 2004-09-27 0