Image of Andrew Brooke

Andrew Brooke

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Andrew Brooke. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Spolu odohral:
12 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme Potomci lidí 2006-09-22
Naposledy účinkoval:
V serialy C.B. Strike 2017-08-27
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Babylon
Poster of Walking with the Enemy
Poster of Jack a obři
Filmografia
Serial C.B. Strike Niall Brockbank 2017-08-27 6.3
Film Mumie Mr. Brooke 2017-06-08 5.4
Film David Brent: Life on the Road Jerry 'Jezza' Collins 2016-08-19 6
Serial Babylon Banjo 2014-11-13 6.9
Film Walking with the Enemy 2014-04-25 6.8
Film Syn Boží Antonius 2014-02-28 6.3
Film Jack a obři Fye 2013-02-27 5.6
Film Nice Guy Paul 2012-01-06 0
Film Cemetery Junction Husband in Bar 2010-04-14 6.6
Film Sherlock Holmes Guard Captain 2009-12-23 7.1
Film Čistá práce Quinn 2008-02-28 6.8
Film Potomci lidí Soldier 2006-09-22 7.6