Image of Bates Wilder

Bates Wilder

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Bates Wilder. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Oct 14, 1961 V Weymouth, Massachusetts, USA
Spolu odohral:
13 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme Beacon Hill 2004-01-01
Naposledy účinkoval:
Vo filme American Woman 2018-09-09
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of The Spirit of Christmas
Poster of The Forger
Poster of Prokletý ostrov
Poster of Superpes
Filmografia
Film American Woman Detective O'Brien 2018-09-09 5
Film Silnější Chelmsford Cop 2017-09-22 7
Film Joy Todd 2015-12-24 6.5
Film The Spirit of Christmas Sheriff Noah Bell 2015-12-19 6.8
Film Black Mass: Špinavá hra Agent James 2015-11-19 6.4
Film The Forger Martin 2014-09-10 5.6
Film Sins of the Preacher George Wilder 2013-09-14 5.3
Film A Deadly Obsession Olsen 2012-10-18 4.5
Film Prokletý ostrov Ward C Guard 2010-02-14 8
Film Hačikó: příběh psa Harry Pinow 2009-06-13 7.9
Film Superpes Cop 2007-08-03 4.8
Film Black Irish Officer Cowen 2007-04-20 6.2
Film Beacon Hill Marty Brennan 2004-01-01 0