Image of Anthony Ulc

Anthony Ulc

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Anthony Ulc. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Nov 3, 1960
Spolu odohral:
12 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme The Carpenter 1988-08-27
Naposledy účinkoval:
Vo filme Magical Christmas Ornaments 2017-12-03
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Policejní bažanti
Filmografia
Film Magical Christmas Ornaments Alex 2017-12-03 6
Film To Joe the Butcher 2017-09-06 7.2
Film Gone Tomorrow Tony 2015-09-11 6
Film Barn Wedding Paul 2015-03-27 0
Serial Remedy Earl Maceroy 2014-02-24 4.4
Film Blind 2014-02-04 0
Film Útěk na svobodu Ryan Pain 2013-09-04 4.5
Film Baby's First Christmas Buttler 2012-11-29 5.3
Film The Entitled Frank Dynan 2011-09-06 5.9
Serial Policejní bažanti Officer Andrews 2010-06-24 7.1
Film Her Sister's Keeper Carl Delane 2006-11-26 0
Film The Carpenter Landis 1988-08-27 4.4