Image of David Dencik

David Dencik

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. David Dencik. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Oct 31, 1974 V Stockholm, Stockholms län, Sweden
Spolu odohral:
47 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme Reconstruction 2003-05-17
Naposledy účinkoval:
Vo filme The Kindness of Strangers 2019-02-07
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Satisfakce 1720
Poster of Jeden musí z kola ven
Poster of Miss Remarkable & her Career
Poster of Lasermannen
Filmografia
Film The Kindness of Strangers Lars 2019-02-07 0
Serial Rig 45 2018-06-08 6.3
Film Sněhulák Idar Vetlesen 2017-10-12 5.1
Film Satisfakce 1720 Dr. Mabuse 2016-01-28 6.3
Film The Day Will Come Inspektør Hartmann 2016-04-21 7.8
Serial The Last Panthers Guillaume van Reeth 2015-11-12 4
Film The Last Panthers 2015-10-26 5.5
Film Regression John Gray 2015-10-01 5.5
Film Únos Freddy Heinekena Ab Doderer 2015-03-12 5.9
Film O kuřatech a lidech Gabriel 2015-02-05 6.6
Film Speed Walking Pelli 2014-08-28 6.9
Film Síla života Thor Svendsen 2014-05-18 6.5
Film Serena Buchanan 2014-10-12 5.6
Film Gentlemen Henry Morgan 2014-12-05 6.2
Film Zabijáci Ulrik Dybbøl 2014-10-02 7.1
Film Stockholm Stories 2013-10-12 7.1
Film Hotell Rikard 2013-09-06 6.2
Film Vi är bäst! Klaras pappa 2013-03-28 7
Serial Stíny nad jezerem: Čínská dívka Alexander "Puss" 2013-03-18 7.1
Film Královská aféra Ove Høegh-Guldberg 2012-03-29 7.4
Film Hamilton: V zájmu státu Tomas Tideman 2012-03-02 6
Film All That Matters Is Past Ruud 2012-11-02 5.4
Film Odjuret Åklagaren 2012-12-18 0
Film Call Girl Aspen Thorin 2012-11-09 6.5
Film Hinsehäxan The King 2011-12-31 0
Film Válečný kůň Base Camp Officer 2011-12-25 7.2
Film Muži, kteří nenávidí ženy Young Gustaf Morell 2011-12-14 7.3
Film Happy End Richard 2011-09-23 6.8
Film Jeden musí z kola ven Toby Esterhase 2011-09-16 6.7
Film Rosa Morena Jacob 2011-05-12 5.8
Film Rebounce Marcel 2011-04-28 5.1
Film Cornelis Fred Åkerström 2010-11-12 6
Film Miss Remarkable & her Career Boyfriend 2010-10-03 5
Film Muži, kteří nenávidí ženy Janne Dahlman 2009-02-27 7.5
Serial De halvt dolda Abbe 2009-01-01 7.3
Film Original Jon 2009-08-01 7
Film Love and Rage Christian A. Madsen 2009-07-31 6
Film Brotherhood Jimmy 2009-10-21 7.4
Film Uchazeč Michael 2008-08-29 5.8
Film The Early Years: Erik Nietzsche Part 1 Zelko 2007-12-25 4.9
Film Daisy Diamond Jens 2007-11-23 6.2
Serial Upp till kamp Göran 2007-09-03 6
Film Outside Love Shmuli 2007-05-16 0
Film A Soap Veronica 2006-04-07 4.6
Serial Lasermannen John Ausonius 2005-11-23 6.8
Film Babylon Disease Stefan 2004-09-24 3.8
Film Reconstruction Bartender 2003-05-17 6.5