Image of Shane Zaza

Shane Zaza

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Shane Zaza. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Spolu odohral:
8 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme Šifra mistra Leonarda 2006-05-17
Naposledy účinkoval:
Vo filme Mumie 2017-06-08
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of The Rezort
Poster of Šťastné údolí
Filmografia
Film Mumie Technician 2017-06-08 5.4
Film The Rezort Salva 2016-04-22 5.4
Film MI-5: Vyšší dobro Sniper 2015-04-11 5.9
Film National Theatre Live: Behind the Beautiful Forevers 2015-01-01 0
Serial Šťastné údolí Shafiq Shah 2014-04-29 7.9
Film Jadoo 2013-09-06 6.3
Serial Mouth To Mouth 2008-11-07 0
Film Šifra mistra Leonarda Youth on Bus 2006-05-17 6.6