Image of Marc John Jefferies

Marc John Jefferies

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Marc John Jefferies. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
May 16, 1990
Spolu odohral:
21 filmov/serialov
Prvý krát hral:
V serialy Homicide: Life on the Street 1993-01-31
Naposledy účinkoval:
Vo filme Nerve: Hra o život 2016-07-27
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Beware the Gonzo
Poster of Myšák Stuart Little 2
Filmografia
Film Nerve: Hra o život Wes 2016-07-27 7.1
Film Supermodel Shucky 2015-06-15 3.3
Film Yelling To The Sky Lil' Man 2011-03-11 5.4
Film Agenti v sukních: Jaký otec, takový syn Rembrandt 2011-02-16 5.3
Film Beware the Gonzo Stone 2010-04-22 5.7
Serial Treme Unknown 2010-04-11 8.1
Film The Notorious B.I.G. Lil Cease 2009-01-16 6.7
Serial Dexter Unknown 2006-10-01 8
Film Zbohatni nebo chcípni Young Marcus 2005-11-09 6.3
Film Spider-Man 2 Amazed Kid 2004-06-25 6.8
Film Strašidelný dům Megan 2003-11-25 5.2
Serial Jimmy Kimmel Live! Unknown 2003-01-26 5.9
Film Myšák Stuart Little 2 Will, George's Friend 2002-07-19 5.5
Film Příšerky s.r.o. Additional Voices (voice) 2001-11-01 7.7
Film Cry Baby Lane Hall 2000-10-28 4.5
Serial Third Watch Unknown 1999-09-23 7.3
Serial Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti Hasdrubal 1999-09-20 6.2
Serial The Practice Unknown 1997-03-04 7.6
Film Losing Isaiah Isaiah 1995-03-17 6.5
Serial ER Unknown 1994-09-19 7.2
Serial Homicide: Life on the Street Unknown 1993-01-31 7.7