Image of Manuel Garcia-Rulfo

Manuel Garcia-Rulfo

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Manuel Garcia-Rulfo. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Spolu odohral:
12 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme One for the Road 2010-03-19
Naposledy účinkoval:
Vo filme Greyhound 2020-05-06
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Babička Ultima
Poster of La noche de las flores
Poster of One for the Road
Filmografia
Film Greyhound 2020-05-06 0
Film 6 Underground 2019-12-31 0
Film Vdovy Carlos 2018-11-06 6.5
Film Sicario 2: Soldado Gallo 2018-06-27 6.7
Film Vražda v Orient expresu Biniamino Marquez 2017-11-03 6.7
Film Tales of an Immoral Couple Lucio 2016-10-14 4.7
Film Sedm statečných Vasquez 2016-09-14 6.2
Film Term Life Pedro 2016-04-29 5.9
Film Dort Arturo 2014-09-07 6.3
Film Babička Ultima Uncle Pedro 2013-02-22 6.4
Film La noche de las flores 2011-09-23 3
Film One for the Road Cristian 2010-03-19 7