Image of Stafford Douglas

Stafford Douglas

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Stafford Douglas. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Jul 20, 1991 V Albuquerque, New Mexico, USA
Spolu odohral:
14 filmov/serialov
Prvý krát hral:
V serialy In Plain Sight 2008-06-01
Naposledy účinkoval:
Vo filme Sicario 2: Soldado 2018-06-27
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Den nezávislosti: Nový útok
Poster of Gunslingers
Poster of In Plain Sight
Filmografia
Film Sicario 2: Soldado Naval Intelligence Officer 2018-06-27 6.7
Film Ideální domov Caterer 2018-06-21 6.5
Film Nepřátelé Corporal Molinor 2017-12-22 6.7
Film Zlato Henry Andrews 2017-02-16 6.6
Film Vesmír mezi námi Entitled Teen 2017-01-26 7.1
Film Kepler's Dream Jackson 2016-10-07 0
Film Den nezávislosti: Nový útok Flight Officer 2016-06-22 5
Film Americká reportérka Sgt. Gundacker 2016-03-04 6.2
Film The Condemned 2 Hacker Rolf 2015-11-06 4.1
Film Good Kill Billy 2015-04-09 6
Film Spare Parts MIT Boy 2015-01-16 7
Serial Gunslingers Billy The Kid 2014-07-20 8.3
Film Tady to musí být Ping Pong Kid's Friend 2011-10-01 7
Serial In Plain Sight Henry Cook 2008-06-01 6.8