Image of Dean Redman

Dean Redman

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Dean Redman. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Spolu odohral:
16 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme Sám v temnotě 2005-01-28
Naposledy účinkoval:
Vo filme Predátor: Evoluce 2018-09-05
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Druhá šance
Poster of Good People, Bad Things
Poster of Agentura Jasno
Filmografia
Film Predátor: Evoluce Sgt. Gomez 2018-09-05 5.2
Film The Layover Hotel Clerk 2017-09-01 5.1
Film Come and Find Me Jackson 2016-11-11 5.7
Film Warcraft: První střet Varis / Caged Frostwolf 2016-05-25 6.3
Serial Druhá šance C.O. Biggs 2016-01-13 6.6
Film Ultimate Wolverine vs. Hulk Nick Fury (voice) 2013-09-09 7.2
Film Ice Quake Sergeant 2010-12-11 4.2
Film Polární bouře Sergeant 2009-03-28 4.3
Film Den, kdy se zastavila Země Military Policeman 2008-12-11 5.3
Film Good People, Bad Things Danny 2008-08-26 3.5
Film Umění války 2: Zrada Team Leader 2008-08-12 5
Serial Agentura Jasno T-Bone 2006-07-07 7.8
Film Temná bouře MP #1 2006-06-15 4.4
Film Muž bez stínu 2 Police Guard 2006-05-23 4.7
Film Lesser Evil Hawthorne 2006-03-19 2.8
Film Sám v temnotě Agent Richards 2005-01-28 3.1