Image of Jeffrey Grover

Jeffrey Grover

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Jeffrey Grover. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Spolu odohral:
10 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme Take Shelter 2011-09-30
Naposledy účinkoval:
Vo filme Galveston 2018-10-10
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of My Blind Brother
Poster of Madtown
Poster of Signál z neznáma
Poster of Take Shelter
Filmografia
Film Galveston Doctor Finelli 2018-10-10 5.9
Film Jsem božská Silver Fox 2018-04-19 6.4
Film My Blind Brother Coast Guard 2016-09-19 6
Film Já, pomsta Lawyer 2016-04-14 4.9
Film Madtown Prosecuting Attorney 2016-03-31 6.1
Film Miles Ahead Gil Evans 2015-10-10 6.7
Film Signál z neznáma Gas Station Clerk 2014-03-15 5.9
Film Made in Cleveland Donnie 2013-06-21 0
Film Králové léta Detective (as Jeff Grover) 2013-01-19 7
Film Take Shelter Psychiatrist 2011-09-30 7.2