Image of Owen Burke

Owen Burke

Owen Burke is an actor.


Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Spolu odohral:
10 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme Magic Magic 3D 2003-04-11
Naposledy účinkoval:
Vo filme Hrdá Mary 2018-01-12
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Black Mass: Špinavá hra
Poster of Equalizer
Poster of Loupež století
Poster of Město
Filmografia
Film Hrdá Mary Jerome 2018-01-12 5.5
Film Silnější Townie #1 2017-09-22 7
Film The Polka King Prison Guard 2017-01-22 5.6
Film Black Mass: Špinavá hra Buddy Leonard 2015-09-04 6.4
Film A Better You Hugo's Friend 2014-11-10 5
Film Equalizer Thief 2014-09-24 7.2
Film Loupež století Collin 2014-09-10 5.7
Film Město Desmond Elden 2010-09-15 7.1
Film May the Best Man Win Father Connor 2009-09-09 0
Film Magic Magic 3D Villain 2003-04-11 4