Image of Jaeden Martell

Jaeden Martell

Prepáč zatiaľ nemáme životopis. Staň sa jedným znás a pridaj ho sem. Jaeden Martell. Prečitajte si životopis na tmdb | Prečitajte si životopis na Wikipedia
Narodený:
Jan 4, 2003 V Philadelphia, Pennsylvania, USA
Spolu odohral:
15 filmov/serialov
Prvý krát hral:
Vo filme Grief
Naposledy účinkoval:
V serialy Defending Jacob 2020
Odkiaľ ho môžeš poznať?
Poster of Půlnoční dítě
Poster of Aloha
Poster of Miluj souseda svého
Poster of Kdo věří na lásku
Filmografia
Serial Defending Jacob Jacob Barber 2020 0
Film The True Adventures of Wolfboy Paul 2020 0
Film Grief The Child 2020 0
Film Knives Out 2019-11-27 0
Film To Kapitola 2 Young Bill Denbrough 2019-09-05 0
Film Low Tide Peter 2019-03-28 0
Film The Lodge Aidan 2019-01-24 8
Film To Bill Denbrough 2017-09-06 7.2
Film The Book of Henry Henry Carpenter 2017-06-16 7.5
Film The Confirmation Anthony 2016-03-18 6.4
Film Půlnoční dítě Alton Meyer 2016-02-18 6.3
Film Framed: The Adventures of Zion Man Walter 2016-01-15 0
Film Aloha Mitchell Woodside 2015-05-27 5.3
Film Miluj souseda svého Oliver Bronstein 2014-10-09 7.1
Film Kdo věří na lásku 6 Year Old Me 2014-09-26 5.9